Hormonen via huisartsen

Zoals we hier al eerder schreven willen we graag dat huisartsen de hormoonverstrekking gaan doen. Op dit moment gebeurt dat mondjesmaat, meestal nadat de genderteams de diagnostiek en de eerste paar jaar hormoonverstrekking hebben gedaan. We zouden graag meer huisartsen zien die, zonder noodzaak voor een psycholoog als poortwachter, direct beginnen met hormoonverstrekking.

We zullen in 2017 een "rondje Nederland" gaan houden om huisartsen te informeren, houdt onze website in de gaten.

 

Welke huisartsen doen al mee?

We geven via deze site geen namen en adressen van huisartsen die mee doen. Stel je vraag in een van de Facebook-groepen (zie suggesties en contact) en we zorgen dat je vraag beantwoord wordt.

 

Aantal huisartsen dat al mee doet

We geven wel statistische informatie over het aantal huisartsen dat op basis van Informed Consent mee doet: dit zijn er op dit moment 0.

 

Oproep

Ben je zelf huisarts en ben je bereid om onder de regels van Informed Consent hormonen te verstrekken, neem dan contact met ons op (zie suggesties en contact), we zorgen er dan voor dat deze informatie gedeeld wordt met mensen die op zoek zijn naar een huisarts bij hen in de buurt. De lijst met huisartsen die meedoen is bij maar een paar mensen bekend om problemen tussen bestaande genderteams en deze huisartsen te voorkomen.